5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained
5 Simple Statements About خواص عناب خشک برای دیابت Explained
Blog Article
خواص درمانی عناب خشک آن را دارویی طبیعی و پرخاصیت برای اندامها و سیستمهای مختلف بدن تبدیل کرده است:
شبکه اجتماعی آشپزی و شیرینی پزی غذالند با تمرکز بر گردآوری هنر آشپزی اقوام ایرانی در بستر یکپارچه تحت وب قصد دارد تا دانشنامه برخط انواع دستپخت قومیتها از ترک، کُرد، بلوچ، عرب تا فارس و ترکمن بوده و بستری باشد برای به اشتراک گذاری هنر آشپزی افراد خبره و بنام این حوزه.
عناب برای لاغری مفید است. میوه عناب کم کالری است و اصلا چربی ندارد. علاوه بر این، عناب دارای فیبر و پروتئین بالایی هستند. غذاهای غنی از پروتئین و فیبر باعث افزایش سیری میشوند و به طور بالقوه به حفظ وزن و لاغری کمک میکنند.
مطالعات موش نشان می دهد که این ترکیبات به القای خواب کمک می کنند.نوشیدن یک فنجان چای عناب گرم درست قبل از رفتن به رختخواب میتواند خوابی آرام داشته باشد و به درمان بیخوابی کمک کند.
این ماده باعث بهبود علائم گوارشی در روده حیوان میشود. برای رفع یبوست می توانید شکم خود را ماساژ دهید که در مقاله ماساژ شکم برای رفع یبوست به شرح آن پرداختهایم.
۴۴ مدل حلقه زنانه استیل ؛ این روزا انگشتر های استیل به یکی از محبوب ترین انتخابها تبدیل شدن
پساری در بارداری چیست؟ +کاربرد، نحوه انجام و مراقبتها
در طب سنتی از عناب میتوان برای تسکین کمردرد نیز استفاده کرد. درمان کمردرد با عناب به این صورت است که باید به مدت ۱۰ روز روزی ۱۰ عدد از این میوه را مصرف کرد.و ابتدا آن را مکیده و سپس میل کنید.
بسیاری از مطالعات گزارش دادهاند که عناب دارای ویژگی ضد باکتریایی در برابر باکتریهای گرم مثبت (گروهی از باکتریها) است.
تعداد کمی از مطالعات آزمایشگاهی وجود دارد که توانایی عصاره عناب را در جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی ثابت کرده است. یک مطالعه انجام شده در دانشگاه کالابریا نشان داد که می تواند به طور موثری گسترش سلول های سرطانی بدخیم پستان را کاهش دهد و حتی آن ها را از بین ببرد.
ظاهرا عناب از خواص عناب خشک چینی خشک همان اندک ویتامینها را نیز ندارد اما استثنائاً ویتامین ث آن چندین برابر بیشتر است. ضمنا مواد معدنی عناب خشک و کالری آن چندین برابر عناب تازه است.
این خاصیت عناب بسیار مهم و قابل توجه است، زیرا به طور مستقیم با سلامتی سر و کار دارد و میتواند آن را بهبود دهد.
علاوه بر این، پلیساکاریدهای عناب میتوانند با مکانیسمهای مختلفی مانند القای آپوپتوز (تورم و متلاشی شدن) سلولهای توموری، جلوگیری از سرطانی شدن (اُنکوژنز)، گسترش سلولهای تومور و بهبود پاسخ ایمنی به تومورها، فعالیت ضدسرطانی از خود نشان دهند.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *